אוסטאוארתריטיס-שחיקתסחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/09/2019 | 03:04 | מאת: אלינור

הי , אני בת 43 ובעקבות הצטרפות לכדורשת בשנתיים האחרונות כאבו לי הברכיים ואובחנתי עם באוסטאוארתריטיס לצערי . ניסיתי לטפל בהמון אמצעים ללא הצלחה .. אני מרגישה את הדלקת במיוחד בברך שמאל . מהם הטיפולים היעילים ביותר להיפטר מהדלקת בברכיים ? והאם כדאי לי להמשיך להתאמן בכדורשת ? תודה רבה מראש

דבר ראשון לרדת במשקל דבר שני להמשיך לעשות פעילות גופנית הכל במידה שלישי תרופות נגד דלקת רביעי זריקות שלסטרואידים חמישי זריקותשלהיאלורונן שישי הזרקה של ציטוקינים ( שיטת אורטוקין) שביעי ובהחלט לא אחרון טיפול בשיטת אפוסתרפיה

מנהל פורום אורתופדיה