גמישות יתר.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/02/2003 | 10:23 | מאת: שלומית

שלום! כבר כמעט שנה שאני סובלת מכאבים בברך שמאל. הכאב הוא כאב חד והוא קשור לתנוחה שבה אני נמצאת. אובחנתי כמי שסובלת מגמישות יתר במפרק הברך ונאמר לי שעקב כך הסחוסים שלי "גמורים" יש לי כמה שאלות: אני לומדת שיאצו ולאחרונה מאוד קשה לי לטפל, האם אני גורמת לעוד נזק? והאם ניתוח הוא הפתרון? תודה רבה.

איני סבור שתא גורמת לנזק .אשר לניתוח כאן הסוגיה היאר מורכבת שכןגמישות יתר אינה סיבה כשלעצמה לכאב ברך או לגרימת נזק לסחוס המפרק.

מנהל פורום אורתופדיה