תחושת זרמים ונימול בעמוד השדרה.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/09/2019 | 17:07 | מאת: אור

שלום ד"ר. בימים האחרונים התחלתי להרגיש תחושת נימול/ זרמים בגב באזור עמוד השדרה בנקודה מסוימת. הזרמים/הנימולים עצמם מופיעים פעמים בודדות במהלך היום והתחושה נמשכת לכמה שניות. אני עובד בעבודה שהיא קצת פיזית ובימים האחרונים עבדתי באזורים שקצת קשה להיכנס אליהם ודורשים טיפה התכופפות ותזווזת באזורים שאינם נוחים. לנימולים או לזרמים לא נלווים כאבים מסוימים ואני לא זוכר שקיבלתי מכה מסוימת. מה זה יכול להיות לדעתך? תודה על המענה :)

תחושת נימול נגרמת על ידי לחץ על עצב הקיפי ככל שאזור הנימול קטן יותר מדובר בלחץ על סיב עצב קטן יותר. ככל שמדובר בסיב עצב קטן יור כן קשה יותר לאתרו וצריך לחיות עם המחוש.

מנהל פורום אורתופדיה