שבר מאמץ בגב המקרין על הרגליים וברך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/09/2019 | 21:54 | מאת: ענת

אני סובלת משבר מאמץ בגב שהחמיר בשנה האחרונה. הליכה קצרה גורמת לי לכאבי גב. מדרסים לא פתרו את הבעייה. בנוסף, בהליכה מתחילים כאבים בירכיים וברך ימין מתחילה לכאוב. קיבלתי לברך ימין זריקות ארטריז בשני סבבים. 2 זריקות קורטיזון. בפעם ראשונה עזר.בפעם שנייה פחות. מקבלת זריקות וולטרן לשיכוך כאבי הגב , אך 3 זריקות בינתיים לא הועילו. מה יכול להיות הפיתרון לכאבי גב תחתון המחמירים מאוד אחרי הליכה קצרה? מה הפיתרון לברך ימין? נאמר לי שיש שחיקת סחוס בינונית. מה יכול לעזור?

אי אפשר להציע פתרון לבעיתיך בלי לקבלמידע מלא . מה שאת מביאה זה "עלקצה המזלג" עליך לפנות לאורתופד לשם בדיקה מסודרת ומלאה

מנהל פורום אורתופדיה