כאב ממושך בברך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/09/2019 | 16:02 | מאת: אושר

היי ד"ר, יש לי כבר מס' שבועות כאב בברך ימין ומעט נפיחות . הכאב מרגיש כמו כאב מאמץ שהכאב בא מאוד קשה לי לעמוד על הרגל ומרגיש שהיא טיפה ננעלת. בעבר היו לי את הכאבים האלו והאורתופד טען שזה חיכוך בין העצמות בברך והמליץ על פיוזותרפיה או פעילות ספורטיבית. אני בחצי השנה האחרונה מתאמנת 3 פעמים בשבוע. מה נראה לך שיש לי בברך?

אני יכול לתת לך רשימה של אפשרויות אבל עדיין תצטרך ללכת להבדק על ידי אורתופד לדוגמא: קרע של מנסקוס, שחיקת סחוס , שבר של סחוס /עצם, ועוד.

מנהל פורום אורתופדיה