האם לקחת ברקסין לכאבים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/09/2019 | 22:25 | מאת: מתן

שלום, אני בן 33 ובדרך כלל בריא. לפני כ-3 חודשים התכופפתי וכנראה שמתי משקל יותר מדי גדול על אצבעות כפות הרגליים. מאז התחילו לכאוב לי האצבעות. בהתחלה מאד כאב ועם הזמן זה נעשה יותר טוב. אך עדיין, חודשים לאחר מכן, כואב לי באופן משמעותי. הלכתי לאורתופד שאמר שזה לא נפוח ושכנראה שמתחתי את הגידים ואמר לי לקחת ברקסין למספר ימים עד 10 ימים. השאלה שלי זה איך כדור אמור לרפא כאב ממתיחת גידים? האם זהו הפתרון הנכון? תוך כמה זמן זה אמור לעבור? ואם הכדור לא הפתרון, מה לעשות? תודה רבה

התרופה אינה מיועדת לרפא אלא להקלעלהכאב וזאת כאשר הכאב הוא בשל דלקת מקומית. הריפוי הוא תהליך טבעי שמתרחש כאשר יש תנאים מקומיים מתאימים ( לדוגמא ריפוי שבר בעזרת קיבוע המאפשר את תהליך האיחוי) . כאב כרוני מטבע הדברים קיים כאשר הסבה לכאב לא נפתרה. בכדי למצא את הסיבה צריך לאבחן את הכאב וזה דורש בדיקה .

מנהל פורום אורתופדיה