כאבים בברכיים לאחר כיפוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/07/2019 | 09:45 | מאת: אבי אדיב

כאבי ברכיים בשתי הרגליים בעיקר לאחר כיפוף רגל על רגל בישיבה. ברנטגן מופיעה היצרות קלה בברך. חוץ מלקחת מגהפלוקלקס האם יש משהו נוסף שניתן לעשות ? האם יש פיזיותרפיה יעילה לכך ?

יש הרבה אפשרויות להלן רשימה : 1. ירידה במשקל. 2. תרופות נגד דלקת. 3. תרופות מעקבות מחלה כמו דיאצרין. 4. גלוקוזאמין סולפט קריסטלי 5. אפוס תרפיה 6. זרקת סטרואידיים 7. זריקת היאלרורונן 8. הזרקת פלסמה עשירה בתרומבוציטים 9. הזרקת ציטוקינים ( שיטת אותורקיין)

מנהל פורום אורתופדיה