בליטה בשוק ימין מתחת לשריר התאום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2019 | 18:58 | מאת: דוד

היי לפני כ 4 חודשים הייתי באימון וכנרא מתחתי יותר מדי את השריר התאומים הימני, בהתחלה היו כאבים קלים. עם הזמן שטיפה אימצתי את המקום בריצה התחיל הכאב להתגבר עד לרמה שלא יכלתי להירדם או שקמתי מתוך שינה. מבדיקת אולטראסאונד נמצא שהמקום תקין. לאחרונה גיליתי שיש לי מין סוג של בליטה קטנה מתחת לשריר התאום. מבדיקה ראשונית של הרופא משפחה הבנתי שזאת נוירומה וזה מצריך ניתוח. עוד שמעתי שיש אומרים שאין לזה פיתרון וזה כרוני. מה עליי לעשות?

איני מבין את המיקום מה זה " מתחת ל..."? באנאטומיה ממקמים מקומות כשמצב היחוס הוא עמידה עם כפות ידיים פונותקדימה. במצב זה למשל כף הרגל נמצאית למטה מן הקרסול או בשימוש מקצועי היא נמצאית רחיקנית לקרסול. גיד אכילס נמצא רחיקני לשריר תאומים שריר התאומים נמצא אחורית לעצם השוק ( שוקה) וכו''

30/07/2019 | 08:44 | מאת: ‫דוד

ממש בקצה של שריר התאום לכיון הקרסול.אבל הכאב משפיע על כל חלקי השוק.

מנהל פורום אורתופדיה