חייל שמתגייס לקרבי , כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/07/2019 | 07:27 | מאת: אבי

היי . לאחרונה החלו לי כאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל (ההקרנה די עברה בשלב הזה אבל כאבי הגב נשארו , בעיקר בישיבה) עכשיו הבעיה היא שאני חייל , ועוד שבוע וחצי אני עובר יחידה לימס , כמו שידוע ימס היא יחידה אינטנסיבית ביותר . אין לי אפשרות לבצע סיטי או mri כרגע דרך קופת חולים או הצבא . ולכן רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את המצב ואיך אני יכול לדעת אם יש לי בלט/פריצה בלי בדיקה? בנוסף האם יש בדיקות כאלה בצורה פרטית ומה מחירם . אשמח לכל עזרה אפשרית, תודה מראש.

לפני שאתה עושה " בדיקות" כדאי שתבדק על ידי אורתופד .בדיקה זאת חשובה יותר מבדיקות דימות.

27/07/2019 | 17:11 | מאת: אבי

תודה על התשובה דוקטור . הבעיה היא שכרגע אני לא יכול להיבדק כי אני בין מעבר יחידות ויש לי לפחות שבוע וחצי שאהיה במצב הזה עד שאתחיל טירונות מגב . יש אולי איזשהם תרגילי פיזיו או משהו שיכולים לעזור למצב שלי? אלך לאורטופד ברגע שיתאפשר.

מנהל פורום אורתופדיה