חבלה בברך חוות דעת בבקשה תודה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/07/2019 | 14:34 | מאת: אריאל פצ'ה

אספקטהאחורי של המשטח הטיביאלי הלטרלי מודגם קו שבר אלכסוני תת קורטיקלי עם קונטוזיה לשדית נרחבת סביבו. מודגמת קונטוזיה לשדית גם בראש הפיבולה. מודגמת קונטוזיה לשדית מינימאלית בהיקף הקונדיל הפמורלי המדיאלי. הרצועותהצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות. מודגםאות חריג הוריזונטלי מינימאלי בהיקף הקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי אשר אינו מערב את המשטחים הפירקיים כךשאינומוגדר כקרע. המניסקוס הלטרלי מודגם תקין. המנגנוןהמיישר מודגם תקין. סחוסהפיקהשמור. הודגם נוזלתוך פירקי בכמות מתונה, ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית

לא ברור מה בעצם השאלה ועל מה אני מתבקש לחוות את דעתי

מה השאלה?

24/07/2019 | 16:21 | מאת: אריאל

שאלתי היא האם יש חבלה רצינית בברך כי הברך נפוח ואני עומד כל היום על הברך איזה טיפול מומלץ

מנהל פורום אורתופדיה