שוב אני בקשר לתזוזות באצבע הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2019 | 20:21 | מאת: מיה

שלום דר לב כתבתי לך בקשר לפסיקולציות פה והיום אני רוצה להוסיף שבזמן שישבתי על הכורסא בביתי עם רגל שמאל מורמת הרגשתי פתאום שהאצבע שליד אצבע הבוהן ברגל זזה מעצמה תזוזות מהירות לכמה שניות מין קפיצות לא רצוניות לא קפיצות שרירים כמו שאני חשה בשאר הגוף אלא קפיצות של האצבע עצמה . כמובן שהחרדה גברה ואני מרגישה שנפל עליי אסון כי כל המחשבות שלי הן סביב ניוום שרירים . אציין שמזה 3 ימים התחלתי ליטול נוגדי דיכאון וחרדה , רסיטל ולירוון . אם קשור אודה להתייחסותך בכל אשר תגיד התור לנוירולוג הוא בעוד שבוע ואני לא מתפקדת

אין (לי) ספק שההיבט הנפשי( תגובת חרדה) של בעייתך מאפיל על ההיבט הלא נפשי . אני לא מנוסה בטיול בתרופות פסיכיאטריות אבל נראה ל לא חכם לקחת על דעת עצמך תרופות נוגדותדיכאון בלי ליווי פסיכיאטרי

מנהל פורום אורתופדיה