נגישות
נגישות

צילום או אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/07/2019 | 18:38 | מאת: סיוון

שלום רב, כבר 4 חודשים אני סובלת מכאבים בעצם הזנב בזמן ישיבה וקימה. הייתי אצל שני אורטופדים, לא נתנו לי מענה או טיפול. אחד מהם הפנה אותי לצילום רנטגן. אך אני מעדיפה שלא לעשות את הצילום בגלל הקרינה, במיוחד שזה באיזור הפוריות, אני צעירה ועדיין אין לי ילדים. השאלה שלי היא, האם ניתן לעשות אולטרסאונד בעצם הזנב במקום צילום הרנטגן? התשובה תהיה אפקטיבית כמו צילום? אשמח למענה

לקריאה נוספת והעמקה
11/07/2019 | 16:33 | מאת: ניקול

היי, חכי כמובן לתשובתו של הרופא. נתקלתי בשאלתך לכן רוצה להמליץ לך על תוסף סידן מעולה בשם דנסיטי. גם לי יש כאבי גב תחתון שנמצאים כרגע בבירור - MRI במקרה שלי כי צילומים כבר עשיתי. תקראי על הדנסיטי יש המון עדויות שמסייע גם לכאבים ולשיקום מפציעות.

עדיף צילום.

מנהל פורום אורתופדיה