דלקת בברך וכדורי פרדניזון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/07/2019 | 09:34 | מאת: ניר

שלום רב, אני סובל כבר תקופה ארוכה מדלקת בברך, כנראה איזו בעיה בכרית השומן. בכל אופן היה לי איסה אירוע עם פריחה בלי קשר בזמן האחרון, לכן נאלצתי לקחת כדורי פרדניזון. במקביל להעלמת הפריחה התחלתי להרגיש ממש שיפור משמעותי בברך. עכשיו כל כמה ימים אני מוריד במינון ואני מרגיש כי הברך מתחילה יותר להציק לי עם הזמן. האם דבר כזה הגיוני? בגלל הפחתה במינון הכאב יגדל כי הרי הסטרואידים אמורים להעלים דלקת לא? והאם זה אומר כי זריקת סטרואידים לברך וספציפית לכרית שומן יכולה ממש להועיל תודה

אכן הטיפול בסטרואידי תלוי במינון ואינו בינרי. זריקה מכוות למוקד דלקתי יכולה להיות יעלה מאד בתנאי שמוצאים את ה"מטרה"

מנהל פורום אורתופדיה