כאב ביד אחרי בדיקת דם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/07/2019 | 11:33 | מאת: ליה

שלום. היום עשיתי בדיקת דם שגרתית (אני עושה כל שבועיים) והלבורנטית דקרה אותי 3 פעמים (פעמיים ביד ימין) ופעם ביד שמאל. מיד כשהכניסה את המחט לזרוע שמאל חשתי כאב איום וביקשתי ממנה להוציא את המחט. לאחר כעשר שניות ולאחר שביקשתי פעמיים היא הוציאה. הרגשתי כאילו היא לא נכנסה לווריד בכלל (גם לא יצא דם וכו). מאז הבדיקה יש לי כאב צורב מאוד במיוחד באזור אבל גם לאורך כל היד, תחושת נימול ותחושות מוזרות. האם יכול להיות שהיא דקרה עצב במקום וריד? יש לי גם נפיחות קטנה באזור לטענת חבר שלי. במידה והיא דקרה רק עצב במקום וריד, האם זה משהו שבטוח יעבור או שיכול להישאר לנצח? אם יעבור - תוך כמה זמן בערך? אציין שיש לי נוירופתיה והכאב מאוד מזכיר - שריפה וכו.

אבן הסברה שמדובר בדקירה של עצב היא סבירה למדי. סיכוי טוב להחלמה וך 3-4 שבועות

מנהל פורום אורתופדיה