קרע במיניסקוב בברך שמאל 5 שנים לאחר הנפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/06/2019 | 17:01 | מאת: דורון יגר

שלום דוקטור , לפני 5 שנים נפלתי על הברך , בבדיקה במיון לא ראו נפיחות ולא קרע במיניסקוס , לאחר 5 שנים ביצעתי בדיקת MRI עקב כאב בברך , וראו קרע במיניסקוס וקרע חלקי ב ACL , האם יכול להיות תופעה כמו לאחר 5 שנים? האם אפשר לקשור את זה לתאונה? יש לציין שכעבור שנתיים עברתי עוד אולטראסאונד ולא ראו קרע במיניסקוס. תודה על תשובתך , דורון

בכדי להוכח אם יש קשר בין הנפילה לפני חמש שנים והקרע של היום צריך לבחון את התיק הרפואי שלך ולהשוות את הממצאים לאורך השנים.

מנהל פורום אורתופדיה