כאבים לא מוסברים בברכיים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/06/2019 | 17:25 | מאת: שי

אמא שלי סובלת מבעיות ברכיים. מדי פעם הלכה עם מקל או הליכון. אחרי התייעצות לגבי הברכיים המליצו לה להזריק אתריז לברך, ביום הראשון הכול היה בסדר. למחרת אחרי 24 שעות התחילו כאבים עד עלפון ברגל שמאל. היא התאשפזה במשך 5 שבועות אחרי ניתוח בברך שניקו לה את כל הדלק שהצטברה שם וקיבלה במשך 5 שבועות אנטיביוטיקה(פנצילין) דרך פיקליין 6 פעמים ביום כל 4 שעות. הכאב הוא אותו כאב ,לא יכולה לדרוך על הרגל ,יושבת על כסא גלגלים, לא מתפקדת, שותה כל היום משככי כאבים בצורה מטורפת. היא שוחררה מבית חולים ואמרו לה שהיא צריכה להתרגל לחיות על כסא גלגלים וגם להתרגל לכאב. אני שואל אפ למישהו יש פתרון ואם מישהו יש פתרון ואם מישהו נתקל בתופעה הזאת ואם למישהו יש פתרון לבעיה שלי אמא שלי. תודה רבה מראש

הבעיה של אימך קשה ומסובכת מידי בכדי לדון בה במסגרת ש לפורום באינטרנט

מנהל פורום אורתופדיה