ניתוח ארתרוסקופיה בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/06/2019 | 16:34 | מאת: רוזה

לפני 18 שנים שברתי את הקרסול. 3 שברי ריסוק ורצועה קרועה. עברתי ניתו לקיבוע ואחרי שנה וחצי הוצאו הברגים. לפני שלוש שנים בערך החלו הכאבים בקרסול להחמיר. לאחר נסיונות שונים של טיפולים( פיזיו, זריקות, חבישה) הוחלט על ניתוח ארתרוסקופיה להסרת רקמות דלקתיות ובליטות בעצם. עברתי את הניתוח לפני שלושה חודשים. נכון לעכשיו הכאבים לא רק שלא עברו אלא החמירו. נמצאת בטיפול פיזיוטרפיה ומקפידה על המשך תרגול בבית, חשוב לציין שאין טווח תנועה מלא בקרסול ומאז השבר לא התנועה לא חזרה במלואה. האם הגיוני שיש החמרה בכאבים ומה האופציות הטיפוליות הנוספות שקיימות על מנת להקל על הכאבים? תודה

סביר להניח שלקית באוסטאוארתריטיס של מפרק הקרסול משני לפציעה קודמת. זה הסיבוך השכיח של שברים כאלו. בחירת הטיפול האפשרי תלויה במצב הקרסול ( מידת הנזק למפרק ) הוא כולל פיסיותרפיה, נעלים עם סולית ROCKER " החלפת המפרק או קיבוע שלו.

14/06/2019 | 17:24 | מאת: רוזה

תודה רבה על התשובה המהירה. ודרך אגב אתה ניתחת אותי לאחר השבר, בזיו.

14/06/2019 | 17:28 | מאת: רוזה

תודה רבה על התשובה המהירה. ודרך אגב אתה ניתחת אותי לאחר השבר, בזיו. שבת שלום

מנהל פורום אורתופדיה