כאבים וחולשה בשריר הזרוע האחורי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/06/2019 | 17:31 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 49 וסובל מספר שנים מכאבים בגב אמצעי , כאב בשריר זרוע אחורי (רק בעיסוי, אבל לא בתנועה) , לפעמים כאב/חולשה בשכם/כתף ולפעמים רעד מוגבר מאוד ביד (הכל בצד שמאל). מה יכולה להיות הסיבה, ולאיזה איש מקצוע הכי כדאי לפנות ?

מוקדם מידי להעלות השערות לגבי סיבת הכאב מחמתריבוי האפשרויות. מאחר שנראה לי שהבעיה החשובה יותר היא רעד מוגבר ביד וברגל אני מציע שתפנה לנוירולוג.

11/06/2019 | 12:15 | מאת: יוסי

הרעד הוא רק ביד, אבל אפנה לנוירולוג לפי המלצתך. ההרגשה שלי היא שהרעד הוא סוג של עייפות/מאמץ של שריר שעובד ״על ריק״. לאיזה איש מקצוע אפשר לפנות (במקביל לנוירולוג) כדי לברר נקודה זו ? פיזותרפיסט ?

מנהל פורום אורתופדיה