כפות ידיים נרדמות בשינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/06/2019 | 16:59 | מאת: מיכל

שלום, שנים ישנתי על הבטן ולא הצלחתי לישון על הצד. לאחרונה שיניתי את זה ואני ישנה על הצד כי הייתי חייבת לשנות בגלל ריפלוקס חמור ובקע סרעפתי. העניין הוא שאני מתעוררת כמה פעמים בלילה בגלל שכפות הידיים נרדמות לי.תמיד זאת היד הנגדית לצד שבו אני ישנה. בנוסף, כואב לי האזור שמאחורי הכתף והכתף מאוד ואז אני חייבת לעבור צד ואחרי כמה זמן מתעוררת מכאב בכתף השניה או שמרגישה את הכאב בבוקר. האם זה אומר שאני לא ישנה נכון על הצד או שאולי זה עלול לנבוע מבעיה? יש לציין שיש לי נוירופתיה של הסיבים הדקים. הרדמיות וזרמים באצבעות בידיים וברגליים, אבל נוירולוג אמר שבשינה זה לא קשור לזה לפי דעתו. האם ישנן הוראות כיצד צריך לישון עם הצד בצורה נכונה? אני שמה כרית קטנה בין הרגליים, וקניתי כרית אורתופדית של חברה מאוד נחשבת לראש שנוחה לי. תודה מראש

הרדמות של כפות הידיים בשינה נובעת מלחץ על עצב שיכול להיות העצב האולנר או העצב הnדיאני. הלחץ נוצר בכיפו יתר של המרפק או מפרק כף היד או שניהם)

מנהל פורום אורתופדיה