שאלה לגבי אוסטאיטיס פוביס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/06/2019 | 14:48 | מאת: דנית

שלום רב, נמצאת בהיריון 2, שבוע 38+3, (קצת רקע: היריון ראשון חוויתי אוסטופורזיס חולף של ההיריון, ההיריון הסתיים בניתוח קיסרי עקב מצג עכוז, רק כמס' חודשים לאחר הלידה חזרתי לעצמי). בעקבות כאבים בישבן בצד שמאל מחשש לתופעה חוזרת בהיריון ראשון עברתי בדיקת mri האבחנה היא: רושם לאוסטאיטיס פוביס מימין עדות ל STRAIN שרירי באדוקטורים באזור האחיזה לפוביס מימין לשמאל. שאלותיי: האם אני יכולה ללדת בלידה טבעית ? ללא גרימת נזק כלשהו עכשיו או עתידי? האם צריכה לעבור איזשהו טיפול כרגע/לאחר הלידה?

הכאב הנגרם בשל אוסטאיטיס ופביס הנו כאב במפשעה. כאב בעכוז הוא מסיבה אחרת

מנהל פורום אורתופדיה