שבר פסאודוג'ונס בבסיס 5 רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/05/2019 | 19:43 | מאת: רותם חיילת

היי אני חיילת ולצערי הייתה לי נפילה חזקה שגרמה לי לשבר בכף הרגל. הייתי בביקור רופא ושם חבשו לי את הרגל בחבישה מרופדת ג'ונס, ויש לי חשש שזה לא טוב וכי היו צריכים לשים לי גבס והבעיה היא שיש לי הפניה לאורטופד מטעם הצבא רק בעוד שבוע ואני פוחדת שיהיה לי נזק, ובכללי איזה נעל מומלץ לי לליבוש ומה לעשות על מנת להרגיש טוב יותר?

סנדל עם סולית "רוקר" לדוגא יש מוצר של חברת DARCO או לחליפין נעל ספורט של MBT או קצ'ר

מנהל פורום אורתופדיה