כאבים מתמשכים ברגליים למעלה משנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/05/2019 | 12:03 | מאת: אבי

אהלן! לפני שנה וחצי התחלתי לשים מדרסים עקב קריסה של הרגל (פלטפוס). לאחר כמה שבועות, במהלך ריצה קלה התחלתי להרגיש כאב קטן בקדמת הרגל, מתחת לברך. הפסקתי לרוץ באותו רגע. הלכתי לאורטופד שקבע שיש לי שברי מאמץ ואמר לי לנוח. מאחר שהכאב התמשך גם אחרי שהפסקתי לרוץ לגמרי, והכאב המשיך להופיע גם בישיבה והליכה, הלכתי לאורטופד אחר שאמר שיש לי שריר קצר ועליי לעשות מתיחות. עשיתי את המתיחות שהוא אמר במשך תקופה והכאב עדיין לא עבר. בינתיים הפסקתי להשתמש במדרסים כי חששתי שהכאב נגרם מהם. עשיתי מיפוי עצמות והוא יצא תקין. לאחרונה, אחרי שהכאב עדיין לא נעלם, הלכתי לאורטופד אחר שעשה לי דיקור רפואי (כ5-6 טיפולים). הכאב נחלש, אך לאחר שעשיתי מדרסים חדשים במכון מקצועי הכאב קצת חזר. יש לציין שהכאב מופיע בשתי הרגליים, אך זה אינו כאב חזק מאוד. רציתי לדעת ממה זה יכול עוד להיות? תודה רבה!

ישרשימה שלמה של סיבות אפשריות חלקן מחוץ לברך ואחרות מתוך הברך. בכדי להתקדם צריך לעשות בדיקה גופנית טובה כצעד ראשון.

מנהל פורום אורתופדיה