כאבים בגב עליון ובבטם עליונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/05/2019 | 17:30 | מאת: מיה

שלום דר כתבתי לך פה לפני יומיים לגבי חבלה בגב לאחר נפילה בצד ימין בגב עליון עשיתי צילומים הכל בסדר אין ממצאים חריגים . כרגע כבר כמה ימים מרגישה כאב גם בבטן שמאל עליונה מתחת לצלעות נראה לי ממש במקביל לכאב בגב באותו צד . האם קשור ? האם כאב גב מקרין לצד השני ? אני ממש כאובה וכבר ולא יודעת אם זה קשור לגב או משהו אחר . הכאב כבר שבועיים וזה מתיש אותי ואני עובדת בעבודה פיזית שכל תזוזה גורת לי לכאבים .

בעייתך לא תיפתר על ידי "צ'ט" . מה שחשוב אצלך זה למקם א מקור הכאב וזה ניתן לעשותרק בבדיקה מדוקדקת.

מנהל פורום אורתופדיה