כאבים בגב התחתון - תחושת נימול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/05/2019 | 12:18 | מאת: שני

שלום ד״ר אסא לב - אל בחודשיים האחרונים אני סובלת מאכבים ברגל ימים מהאגן ועד לכף הרגל. הייתי אצל מומחה כלי דם כי יצאו לי ורידים וחשבתי שהכאבים קשורים לזה והוא אומר לי שזה קשור לגב התחתון. אני בהריון חודש שביעי, הייתי אצל הרופאת נשים והיא הפנתה אותי לאורטופד דחוף. הכאבים שאני מרגישה הם נימול , זרמים, התכווצויות, עד כדי כך שאני לא יכולה ללכת משום שזה גורם לי לצליעה. מה לדעתך זה יכול להיות ? יש מצב שזה כתוצאה מההריון,? הרופאת נשים אמרה לי שרוב הסיכויים האורטופד יתן לי שמירת הריון. אשמח לשמוע את דעתך בנושא. העבודה שאני עובדת בה היא פיזית, מרימה דברים כבדים, עם חומרים כימים, הרבה עמידה תודה רבה, שני.

סביר יותר שמדובר בבעיה הקשורה לגב מאשר הריון. שמירת הריון נותנים כיש סכנה לבריאות העובר או האשה . במקרה שלך דובר בסבל ללא סיכון כנ"ל. אורתופד כמובן יכול להמליץ על חופש מחלה.

מנהל פורום אורתופדיה