קרע ברצועת ATFL בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2019 | 23:46 | מאת: חש

לפני כחודשיים וחצי נפצעתי במהלך משחק כדורגל,לאחר בדיקת של האורטופד ואולטראסונד ההבחנה הייתה שיש לי קרע מאסיבי בatfl. לאחר מנוחה וכ 6 טיפולי פיזיוטרפיה אני מרגיש הקלה ושיפור בכאב אך עדיין יש לי כאב בדברים הבסיסיים של היום יום,כרגע לא מסוגל לחזור לפעילות ספורטיבית. האם זה תקין שאחרי חודשיים וחצי אני עדיין לא מסוגל לחזור לפעילות? מה זמן ההחלמה המשוער בקרע של atfl כדי לחזור לרוץ ולשחק כדורגל. תודה רבה

הבעיה היא יותר מ"קרע של הATFL " שכן ברגע שקישור זה נקרע נפגעים איתו גם מבנים נוספים שקשה יותר להדגימם בבדיקות דימות. הבעיה העיקרית היא יציבות הקרסול וישסיכון גבוה לכךשתסבול מ נקעיםחוזירם. בכל מקה זמן ההחלמה במקרה הטוב יקח כ 3-6 חדשים

מנהל פורום אורתופדיה