נפיחות וכאבים בעצם הבריח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2019 | 11:07 | מאת: דין

שלום לפני כחודשיים וחצי ביצעתי מיפוי עצמות עקב כאבים בגב ובצלעות - התשובה ללא ממצא פתולוגי. לפני כחודשיים החלו כאבים ונפיחות בעצם הבריח - צילום תקין - אולטרסאונד תקין אורטופד ביקש גם מיפוי עצמות כלל גופי האם המיפוי הקודם לא מכסה גם את עצם הבריח האם אין חשש לחשיפת קרינה נוספת ומיותרת יש לציין שהנפיחות ניכרת אשמח לחוות דעתך

מיפוי עצמות מראה את כל עצמות הגוף . אם עשית בדיקה לפני חדשיים וחצי, ואין בה ממצא בעצם הבריח נראה לי שבדיקת בת"ם (MRI ) מתאימה יותר

מנהל פורום אורתופדיה