ריכוז חומר מיפוי בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/05/2019 | 09:10 | מאת: קים

שלום רב, הבן שלי,בן 22, עובד עבודה במאמץ ומתלונן על כאבים חזקים בשוקיים בזמן עמידה ויש לציין שהוא בכושר,נשלח למיפוי עצמות בשאלת שברי מאמץ והתוצאה היא ריכוז חומר קל בברכיים ונכתב כתוצאה ממאמץ עם סימן שאלה,מה דעתך איך עלינו להמשיך?מה לברר? האם כדאי לבצע mri? לחזור אל האורתופד שהיינו יקח חודש וזה זמן רב לדעת מה הלאה,כרגע הוא הימי מחלה ולא ידוע איך להתקדם

הממצא שולל שבר מאמץ. לבד מזה אין לו חשיבות. האיבחון תלוי קודם כל במה שנקרא " קליניקה" שזה ממצאי הראיון ( אנמנזה) וממצאי הבדיקה ה גופנית

מנהל פורום אורתופדיה