התכווצות שרירים בין הצוואר לכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/05/2019 | 16:27 | מאת: רבקה ברליאנד

דר׳ אסא לב אל שלום רב אני בת 62 מזה מספר חודשים סובלת מהתכווצות שרירים בין הצוואר לכתף מידי יום ללא הפסקה זה קורה גם ללא מאמץ מצידי או תנועה לא נכונה פשוט סתם ככה לוקחת כדור להרגעה ומורחת משחה שמקלה עלי במקצת עשיתי צילום רנטגן עמוד שדרה צווארי והממצאים הם: שינויים דגנרטיבים כולל ספונדילוטים ודיסקוגניים בגובה c4 c5 c6 ארטריתיס אונקו-וורטברלי בין אותן חוליות אשמח לייעוץ לגבי הממצאים ואולי קיים משהו שאוכל לעשות לתופעה הזאת אודה לך מאוד

הממצאים הנם טיפוסיים לגילך ומעידים עלשינויי םניווניים במפרקים שבין החוליות הצוואריות . חשוב לודא שאין נזק לשרשי העצבים היוצאים מחוט השדרה . אםאיןכזה הטיפול הוא מבוסס על פיסיותרפיה/כירופרקטיקה/אוסטאופתיה/ דיקור וכו'

מנהל פורום אורתופדיה