כאב לא מוסבר בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/05/2019 | 05:14 | מאת: עדנה

מדי כמה שבועות אני מרגישה כאב מצמית בכתף שמאל שמשתק אותי לכמה שניות. זה מתחיל מתחושה שעולה מהזרוע לכיוון הכתף ואז יש כאב חזק בכתף שעולה לכיוון העורף והגולגולת. רק כאשר אני מקרבת כתף לראש, זה נרגע. זה קורה רק בצד שמאל וכבר המליצו לי לעשות א.ק.ג סמוך למקרה. האם זה קשור ללב? זו ממש תחושה מפחידה כשזה קורה.

לאזני, האפשרות שמדובר בכאב ממקור עצבי, ערבה יותר , ונכון יהיה להבדק על ידי אורתופד . וכן גם א.ק.גופדאך

מנהל פורום אורתופדיה