כאבים בגידים שליד הקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/04/2019 | 21:35 | מאת: מיכל

שלום, יש לי כבר מעל לחצי שנה כאבים בגידים שליד הקרסול שלא עברו עם ארקוקסיה ומדרסים. הייתי אצל אורתופד שמיהר הביתה ולכן הייתי אצלו 3 דקות והוא רק אמר לי שהוא לא מבין בטיפול בגלי הלם(רציתי הפניה כי יש לי ביטוח) ואמר שזאת דלקת במערבת כמה גידים שם באזור ולא נתן לי אולטרסאונד. רופאת המשפחה אמרה שתיתן לי מה שצריך כי לפני גלי הלם רצוי שאעשה צילום או אולטרסאונד. ד"ר, האם תוכל בבקשה לכתוב כיצד נקראת בדיוק הבדיקה הכי טובה לשם על מנת שאגיד לרופאת המשפחה להכין הפניה? תודה מראש

הגישה שלך אינה מקובל עלי זה שי שביטוח אינו אומר שצריך לבצע בדיה . התנאי לכל החלטה טיפולית הוא קביעת אבחנה. לצורך אבחנה י שלבדוק א המטופל והבדיקה השלמה ( נכון יותר מ 3 דקו והרבה יותר תשומת לב)

מנהל פורום אורתופדיה