כאבי רגלים חדים עד צרחות- שוקיים, התכווציות בכפות רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/04/2019 | 15:58 | מאת: רפי

אני מתעורר משינה מכאב חד עד כדי צרחות בשוקיים ומתחת לברך בעיקר. וגם מהתכווציות בכפות הרגלים. מה ניתן לעשות? מודאג

ראשית פנה לרופא המשפחה/אורתופד שנית: הקפד לשתות מספיק שלישית בצע מתיחות של שרירי הסובך ( GASTROCNEMIUS STRECHES) לפני השינה ובמהלך היום רביעית קפלית מגנזיום אוקסיד לפני השינה חמישית: בעת התקף עמוד עלשתי רגליך כשכפות הרגליים נושאות משקל.

30/04/2019 | 12:32 | מאת: רפי ביטון

ראשית, תודה רבה על מענה מהיר. הייתי מבקש לדעת מדוע זה קורה? זה מוזר. כפות רגלים מתכווצות, הרגלים בכול חלקיהם, עם כאבים. חוץ מפיקת הברך. מאז אותו לילה, אני ישן ע"י שכיבה של חצי גוף עליון, תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה