התקף כאבים עקב פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/04/2019 | 16:50 | מאת: שחר

שלום רב, לפני כ 4 שנים אובחנתי עם פריצה בגב תחתון L4L5 ועברתי התקף יחסית קל של כאבים עם הקרנה והרדמות רגל שמאל, כאבים שעברו לבד לאחר כחודש ללא תרופות מיוחדות. מיום רביעי שעבר אני חווה התקף כאבים ברמה שלא הכרתי כמותה שבעצם הכאבים המרכזיים הם ברגל שמאל אשר לא מאפשרים לי לשבת, לעמוד ולשכב בקושי. במיון ביהח כרמל החלו לתת לי טיפול ע״י ברקסין, פרקוסט ותרמדקס. עד יום שבת כלום לא עזר והפעם הלכתי למיון ברמבם שם נתנו לי זריקת וולטרן, כדור פרקוסט ועוד כדור שאיני זוכר את שמו. חייב לציין שלאחר כמה שעות כולל יום ראשון רמת הכאבים ירדה פלאים לכמעט ולא הייתה והייתי בטוח שאני יוצא מזה אגב עדיין לוקח ברקסין אם כי הרופא ברמבם אמר לי לעבור לאטופן אבל בעצת הרוקחת כרגע עדיין ממצא את טיפול הברקסין. החל מהלילה כאבי התופת חזרו לרגל ואני מניח שהרגיעה הייתה בגלל הטיפול ביום שבת. אני אובד עצות, אישתי קורסת מלטפל לבד ב 2 ילדים קטנים לבד. זה כ 6 ימים שכלום לא עוזר גם לא משככי הכאבים, הדבר היחיד שלא ניסיתי זה להפסיק ברקסין ולקחת אטופן. מבקש את עזרתכם הדחופה מה עובר עליי? מה לעשות? כבר בלתי ניסבל...

23/04/2019 | 00:04 | מאת: עומר

*לא ייעוץ רפואי, חוויה אישית סובל מאותה פריצת דיסק. הדבר היחיד שעזר לי זה סט של שלושה טיפולים כל שלושה ימים. כל טיפול - שתי זריקות, וולטרן+צלסטון הקלה מדהימה...

שמח בשמחתך

מנהל פורום אורתופדיה