האם יותר הגיוני שאלו שינויים בעמוד השידרה הצווארי?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/04/2019 | 19:11 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, אני בת 39 וסובלת כבר שנה וחצי המון מצואר תפוס. כבר חודש שיש לי 50 אחוז מהיום תחושה של זרמים ועקצוצים בראש, ותחושת הרדמות באצבעות בשתי הידיים ונימול. ביומיים האחרונים נוסף נימול בכפות הרגליים. האם עצם זה שנוסף נימול בכפות הרגליים זה אומר שזה לא יכול להיות ממקור צווארי ושזה ככל הנראה לא בגלל שינויים בעמוד בשידרה הצווארי וזה דווקא יותר מתאים לנורופתיה של הסיבים הדקים? בדיקת EMG יצא לי תקינה, אבל הבנתי שישנה בדיקה שבה לוקחים ביופסיה ובודקים האם יש נוריופתיה של הסיבים הדקים. תודה מראש

התמונה שאת מציגה מתאימה לבעיה כללית שלמערכת העצבים ולא לבעיה בעמוד השדרה.

מנהל פורום אורתופדיה