כאבי מפרקים במיוחד בכתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/04/2019 | 12:58 | מאת: עודד

סובל כבר מעל שנה מכאבי מפרקים- במיוחד בכתפיים, בעיקר בשעות הלילה וכשמזג האוויר נהיה קריר. לפעמים גם מתעורר בלילה מכאבים חדים בברך, ובנוסף לפעמים מרגיש תחושת לחץ מתחת למפרק יד שמאל ובכלל יש לי רגישות במפרקים, עשו לי בזמנו בדיקת דם לשלול דלקות מפרקים שגרונית ויצא שלילי.. מזה יכול להיות ואיך ניתן לטפל?

יש שני סוגים של דלק מפרקם שיגרונית. השכיחה מאוינת נוכחות גור םראומטואידי בדם ( RF ) והשני סרונגטיבי אין ממצא כזה. בכל מקרה אי אפשר לאבחןמחלה על סך המידע הדל שאתה מנדב.

מנהל פורום אורתופדיה