כאבי גב עליון קשים בזמן נשימה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/04/2019 | 12:52 | מאת: ארז

הי.. לאחר תקופה ארוכה של כאבים בבטן בחזה ובגב -בעיקר עליון אבל גם תחתון, גילו לי חיידק הליקובקטר וסיימתי טיפול משולש. אבל אני לא יודע אם זה קשור לזה כי עדיין כואב לי מאוד הגב העליון ושתי הצלעות, הכאב מתגבר קצת בעת נשימה עמוקה ובשעות הלילה.. האם מדובר בדלקת בשריר הבינצלעי אולי? או זה החיידק ששרד ועדיין גורם לזה, או אולי משהו אחר?

אין מחלה כז דלקת של השריר הבן צלעי( יש מחלות שרירי םכלליות) החלה הנגרמת על ידי הליקובקטר הנה כיב פפטי של הקיבה והתרסיריון ואינה מאופינת בכאב גב עליון ותחתון.

מנהל פורום אורתופדיה