דקירות ביד שמאל כ10 מהמרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/04/2019 | 18:37 | מאת: רחל

אמא שלי בת 85 עם מחלות רקע של סכרת מסוג 2 וניתוח מעקפים. פעילה. לפני כמה שבועות התחילו אצלה כאב של דקירה חדה ביד שמאל בין המרפק לשורש כף היד . היא מתארת דקירה ברמת כאב חזק מאוד מאוד.. הרופאים אינם יודעים. מה עושים ? אורטופד אומר שלא רואים בצילום. רופאת משפחה אומרת לא כל דבר אנחנו יודעים ... כואב לראות אותה סובלת . אין טיפול שעזר לה להרגע .

אין "טיפול" כשאין אבחנה אבל יש תרופות נגד כאב כולל אופיאטים ( וגם קנביס) . חשוב שאת התרופות ירשום רופא המשפחה המכיר את מצבה הבריאותי של עימך . (במיוחד חשוב תגובות לא רצויות לתרופות) . בנוסף רצוי להתיעץ עם מרפאת כיב

מנהל פורום אורתופדיה