חגורת גב להקלה על כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2019 | 21:28 | מאת: גיא

שלום רב, אני בן 43 ערב פריצת דיסק גב תחתון לפני 5 שנים סובל מכאבים גב וצוואר בעיקר בעמידה ונתיכה ממושכת. חשוב לציין כי סבלתי מבעיות יציבה שגרמה לי כאבי גב תחתון וכן כתפיים וצוואר בעצימות נמוכה עוד קודם לכן. מעוניין לנסות תמיכה של חגורת גב. אם זה לא יועיל כנראה גם לא יזיק. השאלה - האם יש מניעה לנסות? אם לא ראיתי שיש המון סוגים של חגורות. איזו יכולה להתאים. תודה

זה תלוי באיזה כאב אתה רוצה לטפל אבל בגדול : צריך לנסות ולהחליט על סמך ההרגשה.

מנהל פורום אורתופדיה