שבר אלכסוני בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/04/2019 | 07:21 | מאת: מירית

שלום לכולם, אני עם שבר בקרסול לאחר חודשיים של טיפול שמרני בגבס. בהתחלה היה נראו סימני חיבור אבל עכשיו לאחר הסרת הגבס ופיזיותרפיה עשו לי סיטי ואלו ההממצאים: שבר אלכסוני ללא איחוי בפיבולה הדיסטלית הימנית. לזיה אוסטאוכונדלרית באספקט המדיאלי של טלר דום מלווה בדחיסה בולטת של הקורטקס. דורבן פלטארי גדול. נוזל יתר בכמות רב במפרק טיביו טלרי וסוב טלרי הימני תגובתי. הרופא האורתופד הפנה אותי למרפאת חוץ אורטופדיה כנראה לניתוח. אין מנוס? בינתיים פיזיותרפיסטית של הקופה אמרה לי שנפסיק טיפולים עד שנראה מה המשך הטיפול שלי. בנוסף אמרה לי לדרוך באמצעות קביים למרות שלפני הסיטי אמר לי האורטופדלדרוך כמה שיותר. אשמח לייעוץ תודה

איחור בן חודשיים לאיחוישבר נחשב " איחוי מושהה " ולא אי חיבור. הנזק לעצם התלוס יכול להיות יותר משמעותי. רצוי להמנע מדריכה עלהרגל בכדי לתת לנזק בתלוס להלים . .

12/04/2019 | 11:10 | מאת: מירית

תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה