נגישות
נגישות

tib.post האם ניתן לטפל בגלי הלם?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/04/2019 | 00:02 | מאת: מיכל

שלום, יש לי דלקת tib.post בגיד שלא עוברת 7 חודשים למרות ארקוקסיה ומדרסים. האם טיפול בגלי הלם יכול לעזור לזה, או שזה יכול לעזור אך ורק אם הדלקת היא בגיד אכילס? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

לא מצאתי ראיות ליעילות של ESWT כטיפול למחלה של הטיביאלי האחורי.

מנהל פורום אורתופדיה