עדכון לגבי השבר במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/03/2019 | 17:22 | מאת: רותם

שלום , חפרתי כבר בעבר פה אני הבחור בן ה16 עם השבר במרפק בצד הפנימי שלה עם תזוזה של 0.8 סנטימטר בחרנו ללכת על טיפול שמרני . כרגע אני חודש מאז הורדת הגבס ואני על 160 מעלות יישור כיפוף מלא . השאלות הן : 1. מתי אוכל להתחיל להתאמן ולהרים משקולות? 2. אני בפיזיותרפיה פעמיים בשבוע ומתרגל בבית אך מתי אוכל לחזור לטווח תנועה הרגיל ? 3. האם צפויה לי עוד התקדמות ומתי אדע שכבר לא ניתן לשפר את הטווח תנועה? 4. האם יש עוד משהו שאוכל לעשות מלבד פיזיותרפיה על מנת לזרז את התהליך? 5. מתי נוצר מצב של מרפק נוקשה?

27/03/2019 | 22:35 | מאת: רותם

היום נמדדתי אני כבר 165 מעלות לא 160 לכן אל תתיחס למעלות שרשמתי

לדעתי אתה יכול להתחיל להרים משקולות בהדרגה סביר להניח שיחסרו לך כמה מעלות לישו רמלר

מנהל פורום אורתופדיה