פיענוח mri מפרקים סקרן איליאק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/03/2019 | 20:22 | מאת: אלמונית

אני בת 52 סובלת מזה מס שנים מכאבי גב עליום ותחתןן ידוע על פריצות דיסק בחצי שנה אחרונה כאבים עזים ושונים מכאבי הדיסק. כאבי גב תחתון משני הצדדים עד כדי היעדרות מימי עבודה נעשהmri ע "י ראומטולוגית שמטפלת בי שנים עקב פסוריאטית ארטרייטיס . לפני שאני נגשת לראומטולוגית שכרגע בחו"ל אבקש לדעם מה לדעתךנותנת התשובה המצ"ב.. בברכה ותודה

הקובץ לא עלה

22/03/2019 | 20:04 | מאת: אלמונית

מנסנ שוב להעלות את הקובץ אם שוב לא אצליח אנסה להעתיק את המלל של התשובה תודה וסליחה

31/03/2019 | 16:46 | מאת: אלמונית

מנסה שוב לשלוח את הקובץ עם הפיענוח

מנהל פורום אורתופדיה