כאב בצד החיצוני של הכף רגל הימנית יומיים לאחר ריצת חצי מרתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/03/2019 | 09:01 | מאת: עמיאל

אני בן 24 בכושר טוב. בשבועות האחרונים רצתי כל שבוע לפחות שתי ריצות שאחת מהם הייתה בין 10-12 ק"מ. ביום שישי האחרון רצתי את החצי מרתון בירושלים. בשבת הרגליים שלי ניו קצת תפוסות אבל לא כאב לי בכלל הכף רגל. פתאום ביום ראשון התחיל ממש לכאוב לי הצד החיצוני (ימני) של כף רגל ימין. זה כואב רק כשאני הולך, אין נפיחות או סימן אדום

מה אתה שואל?. אול שבר מאמץ אולי אנטזופתיה של הגיד הפרונאלי הקצר מישהוא צריך למשש ולמקם את מקור הכאב ביחס לאנאטומיה של הרגל.

מנהל פורום אורתופדיה