שרירים תפוסים כמה ימים רצוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/03/2019 | 15:36 | מאת: בני

שלום כבר יומיים מרגיש את שתי הרגליים כאילו מתחתי אותם תשרירים שבפועל לא עשיתי איזשהי פעילות גופנית או משהו בסגנון, זה ממש לא עוזב אותי יומיים רצוף חש תתחושה הזאת מה זה יכול ליהות ? אני בן 30, גם בלי קשר ביומיים האלו מרגיש קצת חולה חום וקור גוף ועוד כאבים בכול הגוף, לא בדקתי את זה יכול שאני מפתח משהו ויראלי או שפעת.. מה יכולה ליהות התחושה שלי שכאילו השרירים ברגליים תפוסים מהמפשעה עד כמעט הכפות רגליים

מחושם כמו שאתה מתאר יכוים להיות חלק ממצב טרום מחלתי . רופאי משפחה מכירים זאת טוב ממני

מנהל פורום אורתופדיה