עיקמתי את כף הרגל,מה עושים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/03/2019 | 16:01 | מאת: יעל

היום ירדתי במדרגות ו עיקמתי את כף הרגל הלכתי למיון ואמרו לי שאין לי כלום ו הצילום תקין. לקחתי נרוסין אבל זה לא עוזר. ולשאל התרופות אני אלרגית (אדוויל נורופן וכו..) רציתי לדעת מתי הכאב ברגל יעבור? זה קרה לי היום בשעה עשר בבוקר ואיך אני יכולה להוציא ימי מחלה לרופא שלי? כי המיון לא נתנו לי המלצה ואני לא יכולה לדרוך על הרגל בכלל.

ב 3 ימים ראשונים עוזר לשים קרח ( 20 דקות כל 4 שעות. אפשר להקל על הכאב על ידי מדבקות של קינסיוטייפ. פני לרופאך והוא יסאג לתעודות

מנהל פורום אורתופדיה