טיפול בגלי הלם לדלקת גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/03/2019 | 20:35 | מאת: מיכל

שלום, אחרי 3 חודשים של דלקת גיד אכילס שלא עוברת עם ארקוקסיה, הגבהת עקב ותרגילים ומנוחה, החלטתי לנסות גלי הלם. בחברות של גלי ההלם יש להם נטיה לשווק כמה שיותר טיפולים במרווחים מאוד קטנים. מהו לפי דעתך המרווח המומלץ בין טיפול לטיפול ומהו מספר הטיפול שמומלץ אם אין שיפור עד שיודעים שאם עברת את המספר הזה ואין שיפור, אז אין טעם להמשיך לעוד כי כבר לא יהיה שיפור? תודה מראש

אני ממליץ על טיפול ב וולטג' גבוה עד 3 טיפולים בהפרש של שבוע.

מנהל פורום אורתופדיה