מדרסים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/03/2019 | 12:52 | מאת: מאור

שלום. אני בן 19, חייל. משרת בקריה בעבודה לא פיזית. בגיל 14 עברתי הארכת גידי אכילס דו"צ לקיצור מולד והליכה על קצות האצבעות. לאחרונה התחלתי לרוץ בחוץ על מדרכה, ומעל כמה דקות של הליכה נהיו לי כאבים ברגליים. 1. רציתי לדעת מה הסיבה לכאבים האלה, האם קשורה לניתוח והאם יש משהו לעשות - למשל מדרסים שלמרות השיווק שלהם לא בטוח שהם הפתרון לבעיה ולריצה בכלל. 2. כיצד ניתן לדעת האם הגיד התקצר שוב? תודה, מאור

בשביל להבין את היסבה לכאב צרי לבדוק אותך קל מא לברר בבדיקה גופנית אםיש התקצרות של הגידים. הדבר נעשה עלידי בדיקת הכיפוף הגבי שלהקרסול בברך ישרה וכף הרגל במצב של פרונציה . אם יש קיצור של השריר ממלץ לנסות מדרס הגבהה של העקב . בכל מקרה ממלץ שתעשה באופן קבוע מתיחות של שרירי הסובך.

מנהל פורום אורתופדיה