שרירים מצבם הערכה שלך דוקטור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/03/2019 | 19:52 | מאת: טום

שלום לך בזמן האחרון אני חש משהו מוזר ברגליים לא כאבים אלא תחושה מוזרה כזאת שלא הייתה לי חולשה ברגליים ודברים בסגנון הזה , אני בן 33 ובגדול בריא, עשיתי המון בדיקות לאחרונה שהיו תקינות דם לב הורמונים ועוד בדיקות כלליות.... אציין שגם בשנים האחרונות אני פעיל גופנית ריצות וכאלו עושה כמה זמן ומפסיק ועוד פעם עושה שאלתי אליך יכול ליהות ההררגשה הזאת ברגליים זה התחלה של als ? תודה מראש על התשובה

המחושים המוקדמים ב ALS הנם חולשה של שרירים במיוחד השרירים בגפיים בחלק הקרוב לגוף . למשל בעת ישיבה על הרצפה ונסיון לעמוד.

מנהל פורום אורתופדיה