שבר בכתף ימין חשד לקרע בSSP

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/02/2019 | 21:14 | מאת: חלי

שלום רב לפני 3 וחצי חודשים נפלתי ונחבלתי בכתף בצילומים שנעשו נאמר שיש לי שבר מורכב מ3 חלקים השמשתי במקבעת כתף ומשככי כאבים לפני כחודש עשיתי צילום ונאמר לי כי השבר עדיין לא התאחה והאורטופד אמר שאתחיל פיזיוטרפיה ואכן עשיתי וממשיכה לאור הכאב החזק בכתף שמגיע עד האצבעות ביקשתי אולטרסאונד לצערי הוא נתן לי רק US של הכתף היה לי קשה לעשות את התנועות שהטכנאית ביקשה . בתוצאה נכתב:סופרספינאטוס -גיד מעובה בלתי אחידחשד לקרע חלקי בספקט ארטיקולרי באורך כ 6 ס"מ, ייתכן קרע חלקי ב SSP אבקש לדעת ה הקשר בין תוצאה זו לשבר ? תודה

יתכן מצב שבו יש קרע בגיד הSSP ללא כאב. יתכן מצב של קרע של הגיד בעקבות חבלה סביר מאד להניח שהכאב אותו את חשה כיום הוא תוצאה שלהחבלה שנחבלת

מנהל פורום אורתופדיה