ארקוקסיה לדלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/02/2019 | 01:30 | מאת: שירן

שלום, יש לי דלקת בגיד אכילס. האם ניתן לקחת 4 ימים ארקוקסיה ואז לעשות הפסקה של 3 ימים כי יש לי ארוע חשוב ואני חוששת מהשפעת תופעות הלוואי, ואז אחרי 3 ימים לחזור לקחת עוד 10 ימים(90 מ"ג), או שעדיף לקחת הכל ברצץ ולחכות אחרי הארוע? ואם אני נוטלת נקסיו פעמיים ביום(יש לי רפלוקס) זה אומר שזה יגן על הקיבה ושתופעות הלוואי של כיב קיבה לא תקרה, או שלא מגן? תודה רבה

כעקרון כשלוקחים תרופה נגד דלקת שאינה עוזרת תוך 72 שעות אין טעם להמשיך איתה. אם תוך 72 שעות יש הקלה מלאה אין צורך להמשיך עםהתרופה. אם יש הטבה חלקית אפשר להמשיך עד הטבה מלאה ואפשר גם לקחת יום כן יום לא או לרדת במינון.

מנהל פורום אורתופדיה