בעיה בזרוע שמאלית -מיפוי עצמות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/02/2019 | 08:45 | מאת: ענת

שלום שנה ויותר סבלתי מכאבים קשים וחזקים בזרוע שמאלית,עשיתי צילום רנטגן ואבחנו זו פריצת דיסק צווארי.כאבים הפכו לעמומים כאבי שרירים ,שכמה בקושי מתרוממת ,אי נוחות בלילות,בזמן כיפוף זרוע ורק מתיחת זרוע מביאה להקלה זמנית תחושה כאילו זרוע לא מוצאת את עצמה היכן להניח. אורטופד שלח אותי לעשות מיפוי עצמות, האם בדיקה זו יכולה לראות אם יש בעיה בזרוע?אשמח לקבל תשובה.תודה

22/02/2019 | 16:37 | מאת: ענת

שאלות נוספות האם בדיקה זו יכולה לפענח מה סוג בעיה? יכולה לראות את עצבים ,שרירים?,תודה

מיפוי עצמות מראה את הפעילות של בנית עצם חדשה בעצמות. בכל מקום שיש נזק לעצם תהיה בניה מוגברת של עצם כמו במקרה של שבר, עומס יתר, גידול או זיהום.

מנהל פורום אורתופדיה